Аперитиви
Аперитив- це освіжаючий напій перед їжею. Його вживають маленькими ковточками, щоб поліпшити апетит та підготувати рецептори до сприйняття їжі. Поки ми готуємо твою страву, кислий та гіркий смаки цих напоїв роблять свою справу і налаштовують твій організм на коректну роботу. Можливо саме через це ти наврядчи сходу назвеш трьох товстих італійців, незважаючи на те, що пасту і піцу вони їдять ледь не кожен день
Повернутися в меню
Дигестиви
Дигестив- це невідʼємна складова сучасного кулінарного етикету. Напої цієї категорії прийнято пити малесенькими ковтками після їжі, насолоджуючись складним та пряним ароматом, водночас він сприяє теплій та дружній бесіді після вечері. Тим часом дигестив робить свою справу: заспокоює рецептори та допомагає у травленні. Доречі, незважаючи на невеличку кількість алкоголю, іноді перед сном це може бути набагато корисніше, ніж чашечка кави
Повернутися в меню
Коктейлі
Повернутися в меню
Повернутися в меню
Коктейлі б/а
Повернутися в меню