Ніжне філе судака, обсмажене до золотої скоринки, подається з повітряним картопляним пюре та вершковим шпинатним соусом. Ароматні гливи додають страві виразного смаку й елегантності.
Медальйони зі свинини та ерінги
bulochna
254
грн.
Соковиті медальйони з свинини обсмажені та доведені до ніжної текстури. У поєднанні з кремовою полентою та ерінгами, які розкривають свій насичений грибний аромат. Завершує композицію делікатний соус деміглас.
Крем суп гарбузовий з креветкою
bulochna
154
грн.
Ніжний гарбузовий крем із легкою солодкістю, доповнений соковитою креветкою та вершковим акцентом
Крем суп гарбузовий з куркою
bulochna
134
грн.
Ароматний крем-суп із запеченого гарбуза з додаванням курячого філе, вершків та легких спецій. Насичений, ніжний та поживний смак.
Теплий салат з телятиною
bulochna
224
грн.
Теплий салат, що поєднує соковиті шматочки телятини та ніжні баклажани з карамельною ноткою. Свіжа зелень і легка заправка створюють баланс смаків та роблять страву ідеальною для справжніх гурманів.
Сніданок з 2 яєць та бекону, підсмажених мисливських ковбасок, печериць, хрусткої картопельки по-селянськи, ніжної квасолі в томатному соусі та підсмаженими томатами. Подається з грильованою булочкою власного виробництва.
Український сніданок
bulochna
215
грн.
Смажені яйця, домашні грильовані свино- яловичі ковбаски, сало-паста з часником та картопля по-селянськи. Подається з мікс-салатом (солоний огірок,рукола, томати чері та синя маринована цибулька), тостами з чорного хліба та діжонською гірчицею.
Круасан с лососем та вяленими томатами
bulochna
251
грн.
Круасан з вершковим крем-сиром власного виробництва. Подається зі скибками авокадо, лососем власного посолу, в'яленими томатами, та руколою. Заправляємо трюфельною олією.
Норвезький сніданок
bulochna
281
грн.
Ніжний вершковий омлет зі шпинатом, тостами з крем-сиром та вяленими томатами, лососем власного посолу, міксом салату та томатами чері.
Омлет з припущеним шпинатом ,лососем та авокадо
bulochna
281
грн.
Ніжний вершковий омлет зі шпинатом, авокадо, лососем власного посолу та сиром фета. Подаємо з міксом салату та овочами , заправляємо бальзамічним кремом.
Панкейки солоні зі спаржею
bulochna
184
грн.
Ніжні панкейки з легкими нотками вершковості — ідеальна основа для соковитої свинини, тушкованої до м’якості. Додаємо ніжну сезонну спаржу, яка балансує смак. Завершуємо страву соусом із тонкими пікантними нотками.
Крок-Месьє
bulochna
180
грн.
Тостовий хлібчик власного виробництва з соусом цезар, шинкою, томатами, сиром чеддер та руколою. Поливаємо сирно-вершковим соусом.
Вівсянка солона
bulochna
98
грн.
Вівсянка на основі курячого бульйону, з додаванням трюфельної олії, яйця пашот та вялених томатів, поливаємо соусом з пармезаном.
Шакшука
bulochna
170
грн.
Сніданок, який складається з 2-х яєць, підсмажених в соусі з помідорів, болгарського перцю, цибулі та часнику.
Круасан з мортаделллою
bulochna
151
грн.
Круасан у поєднанні з томатним конфітюром, ніжною страчателою та слайсами мортаделли.
Панкейк зі страчателлою
bulochna
188
грн.
Ніжні панкейки з ніжним шпинатним соусом і поєднанні з лососем власного посолу та ніжною страчателою, доповнюємо міксом салату.
Сендвіч Курка Сувід
bulochna
141
грн.
Вершковий бріош у поєднанні з філе індички соусом деміглас, маринованим огірком та хрумким айсбергом. Доповнюємо сирним соусом, яйцем, беконом та винним соусом.
Панкейки з вишнею та кокосом
bulochna
114
грн.
Повітряні панкейки, як іщедро политі ароматним вишневим соусом з легкою кислинкою. Додаємо кокосову стружку, яка дарує ніжний акцент.
Сирники "Кокосова насолода"
bulochna
134
грн.
Домашній творог, обсмажений до золотистої скоринки, з додаванням кокосових вершків та згущеного молока. Прикрашаємо мигдалевими пластівцями.
Сирники
bulochna
134
грн.
Обсмажуємо до золотистої скоринки з додаванням малинового джему та сметани. Прикрашаємо мигдалевими пластівцями.
Вівсянка з фруктами
bulochna
93
грн.
Варимо на основі молока з додаванням цукру, прикрашаємо мигдалевими пластівцями. Додаємо сезонні фрукти.
Авокадо тост з лососем
bulochna
251
грн.
Тост з гречаного хліба власного виробництва, крем-сиром, авокадо, лососем власного посолу, яйцем пашот. Подаємо зі скибкою лимона, руколою та кремом бальзамік.
Авокадо тост з томатами та сиром
bulochna
201
грн.
Тост з гречаного хліба власного виробництва, крем-сиром, гуакамоле та вяленими томатами, додаємо сир фета. Прикрашаємо руколою та кремом бальзамік.
Заварне тісто та заварний крем. Зверху посипаємо цукровою пудрою.
Еклер Шоколад
bulochna
55
грн.
Заварне тісто та шоколадний крем. Зверху шоколадна глазур на основі чорного шоколаду.
Тістечко Картошка
bulochna
40
грн.
Бісквіт, масло вершкове, згущене молоко, цукрова пудра та цукровий сироп.
Тістечко "Пеньочок"
bulochna
95
грн.
Бісквіт , масляний крем "Шарлотт"
Торт Наполеон
bulochna
45
грн.
Листкове тісто (на основі сметани, вершкового масла, борошна та солі), Заварний крем ( на основі молока, яєць,вершкового масла, борошна та ваніліна).
Естерхазі
bulochna
59
грн.
Білково-мигдальні коржі перемазані вершково-масляним кремом з додаванням двох видів згущеного молока, горіхи мигдалеві, залитий білим шоколадом прикрашений павутинкою з чорного шоколаду та мигдалевими пластівцями.
Чізкейк Снікерс
bulochna
62
грн.
Пісочне тісто, сирна маса. Зверху солона карамель з кеш'ю.