Світле пиво преміум класу. Виготовлене із світлого, ячмінного солоду і рисової крупи, з додаванням меду. Має легкий медово-винний смак. Відноситься до пива типу "Lager" Не фільтроване, не пастеризоване. Масова частка сухих речовин в початковому суслі 15% Масова частка спирту не менше 4,0%. Термін придатності: 3 доби.
Світле пиво преміум класу. Виготовлене із світлого, ячмінного солоду і рисової крупи, з додаванням меду. Має легкий медово-винний смак. Відноситься до пива типу "Lager" Не фільтроване, не пастеризоване. Масова частка сухих речовин в початковому суслі 15% Масова частка спирту не менше 4,0%. Термін придатності: 3 доби.
Світле пиво преміум класу. Виготовлене із світлого, ячмінного солоду і рисової крупи, з додаванням меду. Має легкий медово-винний смак. Відноситься до пива типу "Lager" Не фільтроване, не пастеризоване. Масова частка сухих речовин в початковому суслі 15% Масова частка спирту не менше 4,0%. Термін придатності: 3 доби.
Тарт з пісочного тіста зі сливами та волоськими горіхами. Подаємо з кулькою ванільного морозива Склад: борошно, яйця, масло вершкове, цукор, ванільний цукор
Торт шоколадний з вишнею
180
грн.
Шоколадний бісквіт з кремом зі згущеного молока, крем-сиру, сологої карамелі та вишні