Світле пиво преміум класу. Виготовлене із світлого, ячмінного солоду і рисової крупи, з додаванням меду. Має легкий медово-винний смак. Відноситься до пива типу "Lager" Не фільтроване, не пастеризоване. Масова частка сухих речовин в початковому суслі 15% Масова частка спирту не менше 4,0%. Термін придатності: 3 доби.
Світле пиво преміум класу. Виготовлене із світлого, ячмінного солоду і рисової крупи, з додаванням меду. Має легкий медово-винний смак. Відноситься до пива типу "Lager" Не фільтроване, не пастеризоване. Масова частка сухих речовин в початковому суслі 15% Масова частка спирту не менше 4,0%. Термін придатності: 3 доби.
Рулька, курячі крила, стейки зі свинини і курки, ребра запечені і печені сезонні овочі
Містить алергени: Гірчиця, Мед
Асорті Буржуй
Эрик
915
грн.
мисливські, братвурські та нюрбергські ковбаски, пастрамі, ребра свинні в соусі BBQ та вершково часниковому соуси: BBQ, гірчиця, хрін
Містить алергени: Гірчиця, Молоко, Мед
Ковбасне плато
Эрик
770
грн.
Нюрбергські, Братвурські, Мисливські та Франкфурські ковбаски на подушці зі смаженої картоплі та тушкованої капусти, солоний огірок. Подаються з гірчицею та соусом BBQ
Містить алергени: Глютен, Гірчиця, Молоко, Сульфіти
Картопля кантрі
Эрик
405
грн.
картопля запечена зі свининою, у вершковому соусі(бешамель) під фермерською моцареллою
Містить алергени: Глютен, Молоко, Яйця
Рулька з тушеною капустою та смаженою картоплею
Эрик
715
грн.
запечена свинна рулька(свинне коліно) подача: на лаваші з картоплею і тушкованою капустою, соус BBQ
хрустка брускета з ніжним лососем, доповнена вершковим сиром та свіжими травами, ідеальна закуска з яскравим смаком
Містить алергени: Глютен, Молоко, Соя, Яйця
Лосось власного виробництва
255
грн.
Лосось приготований за традиційним рецептом, зберігає природний смак і ніжну текстуру риби, тонко підкреслений смак цедрою апельсина та лимоні і кропом
Салат з лососем та апельсином
235
грн.
Свіжий салат з лососем, соковитим апельсином та листям салату, заправлений легкою цитрусовоюзаправкою для гармонійного поєднання смаків
Ароматне сало з спеціями та паприкою, мелене сало з часником та базиліком, запечене духмяне сало з прянощами, часник, цибуля, бородинський хліб та хрін.