Готуємо на мінеральній воді або сосновому квасі зі сметаною, майонезом власного приготування , гірчицею. Картопля, огірок, редиска, філе курячого стегна, кріп, каперси, яйце перепелине
Для приготування фірмового капучино ми використовуємо молоко зі збільшеним вмістом білків, жирів та вуглеводів, що дає напою більш щільне тіло та десертний характер. Еспресо для цього капучино приготований з використанням Nucleus Paragon Espresso
Допіо
shelest
70
грн.
Подвійна порція еспресо
Хендбрю
shelest
125
грн.
Кава приготована ручним методом заварювання на вибір: V60, CLEVER, AEROPRESS, MUGEN або PARAGON POUR-OVER EXTRACT
Флет уайт
shelest
75
грн.
Подвійна порція еспресо з молоком Можемо приготувати на рослинних напоях Alpro та на безлактозному молоці.
Капучино
shelest
65
грн.
Класичний капучино Можемо приготувати на рослинних напоях Alpro та на безлактозному молоці
Капучино подвійний
shelest
85
грн.
Великий капучино на подвійній порції еспресо Можемо приготувати на рослинних напоях Alpro та на безлактозному молоці