Смажені тигрові креветки, салат Ромейн і Рукола, перепелині яйця та помідори чері з тертим сиром Пармеджано та хрусткими чіпсами з японського тіста під соусом Цезар за фірмовим рецептом Йоші-сана. 250г
Соковите куряче стегно смажене у фрітюрі в яєчному клярі під маринадом з овочевим гарніром та соусом тар-тар по-японськи. «Нанбан» - це популярна страва з категорії Васьоку, тобто, європейських страв, приготованих по-японськи, що займає окремий напрямок в японській кухні. 260г
ЕБІ ТЕМПУРА
295
грн.
Добавить в корзину
Королівські креветки та овочі, смажені в хрусткому клярі; подаються із соусом темпура. 120/30г
ЯСАЙ ТЕМПУРА
165
грн.
Добавить в корзину
Овочі, смажені в хрусткому клярі; подаються із соусом темпура. 150/30г
Сирний десерт з мигдальним грильяжем, манговим соусом. 80г
ФРУКТОВИЙ РОЛ
215
грн.
Добавить в корзину
Солодкі роли з сирним мусом та полуничним соусом. 150г
Ще в 15 років Фудзівара Йошихиро влаштувався на роботу в японський ресторан. І це було початком його успішної кар'єри - шеф-кухар все своє життя присвятив кулінарії. На сьогодні Фудзівара Йошихиро відкрив ресторани по всьому світу, в тому числі і в Україні: у Києві і в Черкасах. Дружина Йошихиро родом з Черкас, тому до ресторану в нашому місті шеф-кухар ставиться з особливим трепетом. У 2013 році ресторан "Yoshi Fujiwara" був рекомендований TV-шоу "Ревізор". «Якість кожного компонента має великий вплив на смак суші» - саме з таким підходом шеф-кухарі ресторанів готують вам страви. Рибу, морепродукти та оригінальні японські інгредієнти постачають в ресторан ексклюзивно. Свіжість і якість продуктів для кухарів принципово важливе. Японська кухня - це не тільки суші. Переконайтеся в цьому самі. Ресторан пропонує вишукані салати, морепродукти, приготовані всілякими способами, страви з рису, гарячі супи та безліч закусок і повноцінних страв. Японська кухня дуже різноманітна, яскрава і нам незвична. Прийшов час познайомитися з нею ближче.
"Yoshi Fujiwara" - ресторан авторської японської кухні
Ваше замовлення
Вкажи, якщо хочеш отримати дзвінок менеджера для підтвердження замовлення.