Перетерте філе оселедця Матіас, з додаванням зеленого яблука та вершкового масла. Подається з зеленою цибулею, вершковим маслом, лимоном та грінками з світлого багету. 100/60/25/25 г
Оселедець матіас / макрель власного засолу з картоплею
chornomorka
165
грн.
Філе оселедця Матіас або філе макрелі (на вибір) подається з відвареною картоплею, вершковим маслом, свіжою зеленню та маринованою цибулею. 150/100/40 г
Тартар із лосося з соусом понзу
chornomorka
358
грн.
Філе свіжого лосося, нарізане дрібним кубиком. Заправляється соусом Понзу. Подається зі свіжим огірком та хрусткими грінками 160/45 г
Домашний хумус зі смаженими на грилі креветками, помідорами чері
chornomorka
278
грн.
На пательні обсмажуємо креветки. Підсушуємо шматочки багету. На тарілку наливаємо олію з копченою паприкою викладаємо хумус, зверху викладаємо смажені креветки, помідори чері, нут консервований. Прикрашаємо зеленню та долькою лимона. Збоку кладемо шматочки відсушеного багету. 350г
Салат «Цезар»-з креветкою
chornomorka
346
грн.
250г
Салат «Цезар» - з лососем слабої солі
chornomorka
346
грн.
250г
Салат із свіжих овочів з червоною цибулею, чілі-перцем та запашною олією
chornomorka
185
грн.
350г
Олів'є з лососем слабої солі
chornomorka
198
грн.
Варена картопля, яйце, морква, додається зелене яблуко, горошок і основа - слабосолоний лосось. Заправляється домашнім майонезом 250г
Олів'є з тигровою креветкою
chornomorka
198
грн.
Варена картопля, яйце, морква, додається зелене яблуко, горошок і основа - тигрова креветка. Заправляється домашнім майонезом. 250 г
Рукола з тигровими креветками, томатами чері та пармезаном
chornomorka
398
грн.
Обсмажені у вершковому маслі хвости тигрових креветок викладаються на листя руколи, з томатами чері та авокадо. Заправляється соусом діжон, на основі соняшникової олії, гірчиці та цукрової пудри. При подачі посипається пармезаном 245г
Теплий салат з морепродуктами
chornomorka
398
грн.
Смажені у вершковому маслі хвости тигрових креветок, кальмар атлантичний та чорноморські мідії з додаванням часнику, чебрецю та розмарину, Подаються з мікс салатом, томатами Черрі, авокадо та сиром пармезан. Заправляється соусом Діжон на основі соняшникоіої олії, гірчиці та цукрової пудри. При подачі посипається пармезаном 290г
Часникова брускета з філе хамси, страчателою, томатами та каперсами
chornomorka
198
грн.
230г
Грибний форшмак з матіасу на картопляній вафлі
chornomorka
148
грн.
100/100г
Вінегрет з маринованими опеньками та філе хамси слабої солі
Солянка на основі томатного рибного бульйону, з додаванням помідорів, солоного огірка, цибулі, каперсів, лимону та маслин. З додаванням лосося, судака та осетра. Подається зі сметаною. 350/30 г
М'ясо рапан з печерицями та томатами у вершковому соусі
chornomorka
378
грн.
М'ясо рапан з печерицями та томатами у вершковому соусі з додаванням білого вина, цибулі, часнику та петрушки. 280 г
Хрусткі кільця кальмарів з соусом тартар
chornomorka
195
грн.
Хрусткі кільця кальмарів в паніруванні Панко. Подаємо з соусом тартар 140/50 г
Різотто з тигровими креветками та сиром Дор Блю
chornomorka
338
грн.
350г
Креветки в хрусткому паніруванні з соусом айолі
chornomorka
365
грн.
Хвости тигрових креветок в паніруванні Панко. Подається з соусом тартар та айолі кімчі 170/50/50 г
Різотто з морепродуктами
chornomorka
298
грн.
Рис Арборіо з обсмаженими у вершковому маслі кальмарами, мідіями та бебі восьминігом.З додаванням часника,цибулі та розмарина. Декорується обсмаженими тигровими креветками та тертим сиром пармезан. 300г
Спагеті з морепродуктами
chornomorka
298
грн.
Паста з твердих сортів пшениці з тушкованими в масляно-винному соусі мідіями,кальмаром, бебі восьминігом та креветками з додаванням цибулі, часника, перцю чилі та каперсами. Посипається тертим сиром пармезан. 350 г
Смажений рис з креветками в тайському стилі
chornomorka
348
грн.
Смажений рис з креветками. З додаванням часнику, цибулі порей, перцю чилі, яйця та шпинату. Подається з свіжим огірком, посипається целеною цибулею та насінням кунжуту 300/30/15 г
Спагеті "Карбонара" з атлантичним кальмаром та беконом
chornomorka
298
грн.
Паста з твердих сортів пшениці на основі вершкового соусу та білого вина з обсмаженим кальмаром та беконом з додаванням цибулі. Подаємо з сиром Пармезан та яєчним жовтком 400 г
Котлети з лосося та морського окуня з картопялним пюре
chornomorka
348
грн.
Соковиті котлети з філе окуня та лосося. Подається з ніжним картопляним пюре та пікантними томатами власного засолу 130/150/50 г
Тальятелле з хвостами тигрових креветок та томатами Чері у соусі «Біск»
Відварний чорний рис та басматі з додаванням оливкової олії 150 г
Овочі гриль
chornomorka
165
грн.
Приготовані на грилі кабачок, баклажан, перець болгарський, помідор, печериці, цибуля в часниковому маринаді. 250 г
Картопля смажена
chornomorka
68
грн.
Смажена картопля з додаванням часнику та вершкового масла. Посипається зеленню 200 г
Картопля відварна
chornomorka
68
грн.
Відварна картопля з додаванням вершкового масла та кріпу 200 г
Картопля пюре
chornomorka
68
грн.
Ніжне картопляне пюре з додаванням молока та вершкового масла 200 г
Картопляне пюре з водоростями чука
chornomorka
88
грн.
Ніжне картопляне пюре з водоростями чука 200 г
Водорості чука с горіховим соусом
chornomorka
128
грн.
Водорості чука з кунжутом, свіжими слайсами огірка та горіховим соусом на основі горіху кеш'ю, кунжутного насіння, кетчупу, соняшникової та кунжутної олії 100/50 г
Картопляні діпи з пармезаном
chornomorka
125
грн.
220 г
Капуста морська
chornomorka
55
грн.
Морська маринована капуста з додаванням часнику та моркви. 100 г