Ізраїльська класика, з додаванням курячого стегна з мангалу в поеднанні із салатом з печених овочів та хрустких листя шпинату,заправлено йеменською гірчицею та соусом тахіні
Складається з моркви, цибулі, буряка, картоплі, капусти, томатної пасти та мʼяса яловичини. Подається з намазкою з домашнього сала та часнику, зеленою та синьою цибулею, сметаною та 3 шматочками чорного грильованого хліба.
Насичений бульон з телятини,картопля,томати та зелень з шматочками телятини. Подається з гострим перчиком Якан та двома шматочками підсмаженого лаваша Шоті
Наваристий бульон з домашньої локшини та рваної телятини
Шашлик з курячого стегна, філе, курячих крилець, дві порції курячого люля кебабу в поєднанні з кукурудзою на мангалі. Подається з сирно-часниковим соусом та соусом барбекю.
Люля кебаб курячий, телятина-свинина, телятина свинина Дор Блю, баранина, індичий та телячий в поєднанні з картоплею фрі. Подається з сирно-часниковим соусом та соусом сацебелі.
Запечене свиняче коліно в медово-гірчичному соусі, з додаванням пікантного соусу барбекю. Подається з картоплею по селянськи та соліннями.( по сезону ) .